Германия издаде предупреждение за пътуване до три региона в България.

...
 Германия издаде предупреждение за пътуване до три региона в България.
Коментари Харесай

Швейцария ни чака, Германия ни спира

 

Германия издаде предизвестие за пътешестване до три района в България. От през днешния ден идващите от Варна, Благоевград и Добрич би трябвало наложително да се тестват за ковид. В същото време Швейцария подвигна, също от през днешния ден, всички ограничавания за идващите от България, съобщи БНР.

До приемане на резултата от теста идващите в Германия от България би трябвало да се самоизолират. 14-дневната карантина отпада при негативна проба. Тестът би трябвало да бъде изработен до 72 часа след влизане на територията на Германия. Допуска се тестване и в България от сертифицирана лаборатория в период до 48 часа преди идването във Федералната република. Същите условия важат и за седем района на Румъния.

Също от през днешния ден Швейцария подвига всички ограничавания за идващи от България и още четири страни-членки на Европейски Съюз, които отпаднаха за страните в Шенгенската зона още на 15-ти юни. Норвегия обаче вкара от през днешния ден наложителна десетдневна карантина за пътуващи от България.

Заради заплахата от нова вълна на болестта италианското държавно управление удължи периода на наложителното носене на маска в затворени публични пространства до 7-ми септември. Забранени остават събиранията на доста хора на едно място. А Украйна затваря от на следващия ден до края на месеца границата с Крим, с цел да предотврати нов скок в броя инфектирани.                                                                                                                                                         
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР